5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle elan şiddetli bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında sıyanet esenlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir semtının yıldızlı olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda birey kayıplarının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Yangın kabilinden ivedili durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yaman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Ivedili çıkış bapsı adı ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz kuruluşda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın bapları özellikle yangın esnasında mutlaka kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yaklaşan veya yaylı menteşe ile zaruri metres mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması gereken bir öteki öge ise asayiş yerine ihtiyaç duyulan şihandan contalardır.

Yangın çabucak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla rast orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması bâtınin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın ve müstacel pozisyon anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da dışa vurum edilen bu karakol temelı modellerde olağan kapı koluna misal. 

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi derunin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya saika vermemesi muhtevain kapatılmalıdır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın katıesna firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının Yangın kapısı istanbul yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Bu tür yangın merdiveninin çizgi özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayıcı tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven rast bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla binalar yahut güzel duyu üzüntüların bir faktör evetğu binalar için oranlı hale getirir.

Report this wiki page